Kjære alle unge og mindre unge baptister rundt om i Norge. For en tid dette har vært! Mange har kjent koronapandemien tett på kroppen ved store endringer i egen hverdag, noen i økonomi og noen med ensomhet. For barne- og ungdomsarbeidet har det vært en utfordrende tid da vi ikke har kunnet møtes og mange kan kanskje kjenne en avstand til trygge rammer og gode venner man vanligvis møter ofte.
Heldigvis har det også vært en tid for felles dugnad, solidaritet og støtte opp om hverandre. La oss være takknemlig for den velsignelse det er å bo i Norge, et land som i stor grad tar vare på sine innbyggere. På samme tid er det mange der ute som ikke er så heldige som oss, så la oss være litt ekstra gavmilde i møte med mennesker som har mistet alt, eller som sliter med å få hverdagen til å gå rundt. En måte å gjøre dette praktisk på er å gi til arbeidet Det Norske Baptistsamfunn gjør i Kongo.
Nå går det heldigvis mot lysere tider, når restriksjoner stadig løftes og solen titter frem. I den anledning håper jeg at du har lyst til å bli med å feire Digital sommerleir 7.-9. august. Det vil bli aktiviteter, konkurranser og mulighet til å møte andre baptister fra hele landet. Sjekk lenger ned i mailen, følg med på ungbaptist.no og  facebook for mer informasjon om dette.
Gud er med deg uansett hva du står i om dagen!
I 5. mosebok 31,6 står det: «Vær frimodige og sterke! Frykt ikke og vær ikke redd for dem! For Herren din Gud går selv med deg, han skal ikke slippe deg og ikke forlate deg.»
Vi ønsker dere en velsignet sommer!
Hilsen,
Kjell Einar Granholt
Daglig leder