I løpet av sommeren 2020 lagde Ung Baptist flere lovsangsvideoer til vår digitale sommerleir. Vi opplever at mange menigheter rundt om i landet ber om å få bruke videoene til deres online gudstjenester. Vi tror at videoene ville vært mer brukt hvis vi hadde et planlagt samarbeid. Derfor har vi startet prosjektet Lovsang til alle!

Lovsang til alle skal produsere lovsangsvideoer av høy kvalitet med intensjonen om å bli brukt i lokale menigheter rundt om i landet for å samle alle i tilbedelse. Vi tror og håper at vi kan samles på tvers av alder, etnisitet og livssituasjon. Lovsangene skal passe til alle aldre, men kan være spesielt bra for de som ønsker å treffe et yngre publikum.

De første videoene er klare til påske! Deg være ære, How deep the Father’s love for us, Uendelig takknemlig og Christ is enough (på chin!) er sangene dere kan planlegge å ha med i gudstjenestene deres i påsken.

Å spille inn videoene koster en del penger og vi trenger at menighetene støtter opp om prosjektet. Hvis din menighet ønsker å være med kan dere benytte vipps 24253 eller kontonummer 30001513342 merk gaven med “Lovsang til alle”.

Kontaktperson for Lovsang til alle er Simen Andersen, simen@ungbaptist.no

Se lovsang på youtube
  
Last ned lovsanger her

Vi trenger flere støttespillere for lovsangsprosjektet som gir oss musikk som kan brukes fritt i online gudstjenster.

Kanksje din menighet kan sende 500kr , 1000kr eller 2000kr for å bidra. Merk med “lovsang til alle”

Gi en gave via VIPPS

24253 

Gaver gitt med Vipps kan ikke registreres med skattefritak.

Fastgiver registrering

Fyll enkelt ut elektronisk skjema her

Velg prosjekt du ønsker å støtte.

Fastgiver registrering

Gi en gave via Bankkonto

3000.15.13342