Neste leir

BU-LEIR

Denne leiren er den største leiren vi arrangerer i løpet av året og er beregnet for de som skal begynne i 8.kl og oppover. Den arrangeres uke 32 i august før skolestart på Vegårtun leirsted i Aust-Agder. I 2019 vil leiren avholdes 3.-9. august.

buleir_logo

PÅSKELEIR

Denne leiren er fra onsdag til søndag i påskeferien. Leirstedet har variert de siste årene, men vi jobber med å få til en mer permanent løsning. I 2018 arrangerer vi påskeleir sammen med Frelsesarmeen i Lillehammer, det gleder vi oss til! Dette er en ungdomsleir som er fra 8.kl og oppover. Vestlandet og Nord-Norge arrangerer sine egne påskeleirer på Liland og Rivermont.

Familieleir

Denne leiren er en mer avslappende leir hvor familiene får tid til å tilbringe tid sammen, få høre Guds ord og finne på masse gøy med minimalt av program. Den arrangeres uken før BU-leiren på samme leirsted. Dette er en leir som har vokst mye de siste årene og i 2017 feiret de 10-års jubileum!

buleir_logo

Bønn- og lovsangsweekend

Denne leiren tar plass i Skien baptistkirke i oktober. Fokuset er på bønn, lovsang og fellesskap. Dette er en leir for de som går i 8.kl og oppover.

KONTAKT

Har du spørsmål om leir så ta kontakt

Leir