Loading Events
This event has passed.
Endelig kan vi samles på leir igjen, og vi gleder oss veldig til å treffe nye og gamle venner, bli bedre kjent med Gud og ha en fin uke sammen på Vegårtun!
Leiren blir selvfølgelig planlagt med smittevernsregler i tankene. Det betyr at vi må forholde oss til kohorter, noe avstand og god håndhygiene.
Vi er heldige som har med oss Bente Sandtorp som leirprest, og Simen Andersen ++ som skal lede oss i lovsang på leiren.
Det finnes en informasjonsgruppe for ledere og medhjelpere på facebook, søk opp “Informasjonsgruppe sommerleir UB 2021” eller spør en i staben om å legge deg til.
Leirstaben jobber på spreng med å få på plass detaljene før leiren, og vi vil at dette skal bli en leir med lave skuldre, god stemning og fokus på Gud.
Påmeldinga åpner søndag 20. juni kl 17, og stenger 18.juli 23.59. (Det blir mulig å melde seg på fram til 25.juli, men da øker prisen)
Påmelding: checkin.no
Pris: Telt 1350kr, rom u/bad 1650kr, rom m/bad 2100kr.
Hvis det er noe du lurer på kan du ta kontakt med en i leirstaben eller Ung baptist her på facebook. Du kan få kontakt med leirsjef Elisabeth Bækkelie på elisa.bakkelie@gmail.com eller 40330480.
Mvh Elisabeth Bækkelie (leirsjef), Kjell Einar Mong Granholt, Tim SolWoong Kim, Hege Kristine Eikland og Sara Faugstadmo Berg.

— at

Vegårtun Leirsted

.