Praktisk info

Pakkeliste

Bibel og notatbok, badetøy og håndklær, solkrem, tannbørst, tøy (også for dager med regn), sovepose og liggeunderlag eller sengetøy(det er dyner/puter og madrasser for de som skal sove inne), klær til finmiddagen(Tema er svart-hvitt), fotballsko (det er ballbinge med kunstgress på leirstedet, joggesko, og penger til misjonsmarked og kiosk. 

Forpliktelser

Møtene er obligatoriske og deltakere må forholde seg til de reglene som blir fastsatt. Dette er et alkohol- og rusfritt arrangement.

PS: Ved grove regelbrudd, hvor deltakere gjør skade på seg selv, andre eller leirstedet, kan man bli sendt hjem for egen regning før leiren er slutt.

Lommepenger

Det blir åpen kiosk og det blir innsamling til misjon under leiren.  Det blir mulighet for betaling med kort, Vipps og kontant.  Mer info om misjon kommer etter hvert.

Inn og ut-sjekking 

Leiren skal forhåndsbetales.

Innsjekking lørdag kl 15-17:00. Utsjekking og avreise fredag ca kl 13:00.

Overnatting

Overnatting skjer i telt eller på internatbygg. Internatene har 4-mannsrom med og uten bad og 6 mannsrom med bad. Rommene har madrass og dyner og puter, men trenger SENGETØY.

Transport

Buss, bil eller tog. Hvert sted må ordne transport for sine deltakere.
Det må gis beskjed på forhånd om noen trenger å bli hentet på togstasjonen. Kontaktperson er Andreas Lye 980 53 975‬.
Om nødvendig så kan man også ringe Vegårshei Taxi på 480 02 262. Denne taxi må bestilles minst to timer før og må betales av egen lomme.  

Veibeskrivelse

Vegårtun ligger ved Kilane / Nordfjorden ved vannet Vegår, ca. 12 km fra Vegårshei sentrum, Myra.
Fra E-18, ta av til Vegårshei. Kjør gjennom Vegårshei sentrum og forbi togstasjonen, gjennom togundergang. Det er omtrent 12 km fra sentrum av Vegårshei sentrum til Vegårtun leirsted som ligger på høyre side, når dere kommer til et stort vann på høyre side.
Vegårstunveien 40 | Google maps

Alder

Ferdig med 7. klasse og oppover.

Påmeldingsfrist er 3. juli

1400,-

Overnatting i telt.

1700,-

Gjelder overnatting på 4-7 mannsrom uten bad.

2150,-

Overnatting på 4-6 mannsrom med bad. Ledere og de eldste kommer først i køen.

Early bird påmelding

innen 3. juli, 150 kr rabatt

Avmelding

Gratis innen 3. juli, ellers 200 kr.

Booking av telt og rom

Påmelding skjer samlet eller individuelt. Alle må oppgi hvem som er deres lokalleder på leiren. Romsammensetning må gjøres gjennom denne lederen ved å sende info til buleir@ungbaptist.no Deltakere er selv ansvarlige for å samarbeide om å finne telt.

Moderasjon

Søskenmoderasjon 150 kr billigere pr person. Menigheter/distrikt anmodes til å være med å dekke utgiftene for sine ledere. Lederfamilie makpris 4000 kr. Barn under 3 gratis. Barn under 12, halv pris.

Last ned brosjyre
Gå til påmelding