FOR HVEM?

Fra 10. klasse

HVOR?

Tistedal, Vikna, forhåpentligvis andre menigheter og Baptistenes lederkonferanse

PRIS?

Kr 1 000,–

BASIC

Påmeldingsløsningen på Checkin for 2018–2019 er ikke klar ennå. Vi håper fortsatt at noen flere menigheter bestemmer seg for å arrangere Basic-kurs fra høsten 2018.

Du er viktig i din menighet! Gud har utvalgt deg til å bety noe for andre. Kanskje har du en oppgave i ungdomsgruppa, på søndagsskolen, på leir eller for noen andre i kirken, eller kanskje har du ingen oppgave ennå. Om oppgaven er liten eller stor, er ikke det viktigste. Det viktigste er at du lar Gud bruke deg.

Velkommen til ledertreningskurset, Basic. Basic er for deg som er ferdig med konfirmasjon, enten i år eller tidligere. Kurset består av 12 emner som fordeles på fire samlinger: tre helger lokalt og nasjonal Basic-avslutning på Baptistenes lederkonferanse. Helgene kan være lagt opp på ulike måter på de forskjellige kursstedene, men inneholder alltid undervisning, sosiale aktiviteter, minst én overnatting og gjerne et ungdomsmøte. Basic har sine siste emner på lederkonferansen, som avsluttes med diplomutdeling til alle som har fullført kurset.

En viktig del av Basic er samtaler med din egen veileder fra din egen menighet. Hvert emne har noen utfordringer som dere skal snakke sammen om. Samtalene pågår fram til sommeren 2018.

ARRANGERE BASIC-KURS 

Lurer dere på om det kunne vært en idé å arrangere Basic i deres menighet? Last ned Basic-ABC. Der står sannsynligvis det meste dere lurer på. Info om veiledning og veiledertjenesten i Basic finnes her, mens selve Basic-manualen med all undervisning sendes på e-post på forespørsel.

Basic-ABC

KONTAKT

Sveinung Vaagen
Konsulent for lederutvikling:
452 34 508
sveinung@ungbaptist.no

Registrer Deg Her

PRIS

Kr 1 000,–

Prisen inkluderer de tre lokale helgene. Reisekostnader kommer i tillegg. Baptistenes lederkonferanse kommer også i tillegg og vil koste cirka kr 1400 + reise. Menigheten eller lokallaget oppfordres til å betale denne for deltakere i Basic.

Datoer

Kontakt Oss

Basic