FOR HVEM?

Fra 10. klasse

HVOR?

Det er ikke bestemt ennå hvor det blir kurs fra høsten 2021.

PRIS?

Kr 1 000,–

BASIC

Det går foreløpig ikke an å melde seg på Basic-kurs for skoleåret 2021–2022. Kan det være interessant å ha Basic i din menighet, ta kontakt med Ung baptist, så finner vi gode løsninger.

Du er viktig i din menighet! Gud har utvalgt deg til å bety noe for andre. Kanskje har du en oppgave i ungdomsgruppa, på søndagsskolen, på leir eller for noen andre i kirken, eller kanskje har du ingen oppgave ennå. Om oppgaven er liten eller stor, er ikke det viktigste. Det viktigste er at du lar Gud bruke deg.

Velkommen til ledertreningskurset, Basic. Basic er fra 10. klasse. Gjennom diskusjoner, undervisning, aktiviteter og samtaler får du tenkt over hva troen på Jesus egentlig handler om for deg og hva det vil si å lede andre. Kurset består av 12 emner:

 1. Introduksjon til Basic
 2. Hvem er din veileder?
 3. Disippelrelasjoner
 4. Gudsbilde
 5. Gudsrelasjon
 6. Lederrollen
 7. Nådegaver
 8. Andakt & vitnesbyrd
 9. Å bygge kultur
 10. Forbilde
 11. Den gode samtale
 12. Multietnisk fellesskap

Basic kan organiseres på ulike måter. Det kan være tre helger eller tre lørdager eller for eksempel ni kvelder på kursstedet. Dette er ofte i din egen kirke eller en kirke i nærheten. Noen kurs blir også lagt opp til å passe for deltakere som reiser langt og behøver overnatting. I tillegg kommer nasjonal Basic-avslutning på Baptistenes lederkonferanse. Der har Basic sine tre siste emner, og det hele avsluttes med diplomutdeling til alle som har fullført kurset.

En viktig del av Basic er samtaler med din egen veileder fra din egen menighet. Hvert emne har noen utfordringer som dere skal snakke sammen om. Samtalene pågår fram til sommeren 2022.

ARRANGERE BASIC-KURS 

Lurer dere på om det kunne vært en idé å arrangere Basic i deres menighet? Last ned Basic-ABC. Der står sannsynligvis det meste dere lurer på. Info om veiledning og veiledertjenesten i Basic finnes her, mens selve Basic-manualen med all undervisning sendes på e-post på forespørsel.

Basic-ABC

KONTAKT

Sveinung Vaagen
Konsulent for lederutvikling:
452 34 508
sveinung@ungbaptist.no

Registrer Deg Her

PRIS

Kr 1 000,–

Prisen inkluderer selve kurset som arrangeres lokalt, for eksempel mat og aktiviteter. Reisekostnader kommer i tillegg. Baptistenes lederkonferanse kommer også i tillegg og vil koste cirka kr 1600 + reise. Menigheten eller lokallaget oppfordres til å betale denne for deltakere i Basic.

Datoer

[fusion_events cat_slug=”basic” number_posts=”15″ columns=”3″ picture_size=”auto” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

Kontakt Oss

Basic