FOR HVEM?

Alle som er ferdig med bekreftelser

HVOR?

Midt-Norge, Tistedal, Grenland, Evje for karensk ungdom, Baptistenes Lederkonferanse

PRIS?

Kr 1 000,–

BASIC

Du er viktig i din menighet! Gud har utvalgt deg til å bety noe for andre. Kanskje har du en oppgave i ungdomsgru pa, på søndagsskolen, på leir eller for noen andre i kirken, eller kanskje har du ingen oppgave ennå. Om oppgaven er liten eller stor, er ikke det viktigste. Det viktigste er at du lar Gud bruke deg.

Velkommen til ledertreningskurset, Basic. Basic er for deg som er ferdig med konfirmasjon, enten i år eller tidligere. Kurset består av 12 emner som fordeles på fire samlinger: tre helger lokalt og nasjonal Basic-avslutning på Baptistenes lederkonferanse. Helgene kan være lagt opp på ulike måter på de forskjellige kursstedene, men inneholder alltid undervisning, sosiale aktiviteter, minst én overnatting og gjerne et ungdomsmøte.. Basic har sine siste emner på lederkonferansen, som avsluttes med diplomutdeling til alle som har fullført kurset.

En viktig del av Basic er samtaler med din egen veileder fra din egen menighet. Hvert emne har noen utfordringer som dere skal snakke sammen om. Samtalene pågår fram til sommeren 2018.

PRIS

Kr 1 000,–

Prisen inkluderer de tre lokale helgene. Reisekostnader kommer i tillegg. Baptistenes lederkonferanse kommer også i tillegg og vil koste cirka kr 1200 + reise. Menigheten eller lokallaget oppfordres til å betale denne for deltakere i Basic.

KONTAKT

Sveinung Vaagen
Konsulent for lederutvikling:
452 34 508
sveinung@ungbaptist.no

Brosjyre

Datoer