Vil du være med å videreutvikle en av Norges mest multietniske barne-og ungdomsorganisasjoner i årene fremover? Vi søker nå en administrasjonsleder for å være med å bære visjonen om multietnisk fremtid. Dette er en allsidig jobb som kan by på mange spennende og varierte arbeidsoppgaver.

Ung baptist er en selvstendig, multietnisk barne- og ungdomsorganisasjon for baptistene i Norge. Organisasjonen har omlag 3500 registrerte medlemmer i nesten 200 lokallag over hele landet. De viktigste arbeidsområdene er inkludering, lederutvikling og leirarbeid. Ung baptist har som ambisjon å vokse videre og bety mer for lokale kirker, nabolag og samfunn forøvrig.

Ung Baptist søker etter ny administrasjonsleder i 80% stilling til å være med å forme organisasjonens arbeid i årene fremover. Vi kan tilby en variert og meningsfylt arbeidshverdag sammen med en engasjert stab. Vi søker en ryddig, løsningsorientert og engasjert person med en rotfestet kristen tro.

Vi tilbyr et varmt og inkluderende miljø hvor medarbeiderne får brukt styrker og kompetanse. Vi ser etter en person som ønsker å gjøre det lett for frivillige å drive barne- og ungdomsarbeid, som liker å jobbe i team og er god til å tenke logisk og kreativt rundt ulike utfordringer.

Søknadsfrist: 12:00 | 20. Januar

Last ned full stillingsbeskrivelse