Loading Events
This event has passed.
Påmelding her

Velkommen til en herlig ferieuke i kristent fellesskap, med lave skuldre for hele familien!

Her kan du bade, padle i kano, treffe nye og kanskje gamle venner, leke, spille fotball, kose deg med andre gøyale aktiviteter eller bare slappe av. Leiren starter med innsjekk fra kl 17 fredag 2. juli, og varer til etter lunsj onsdag 7. juli. I løpet av uka har vi familiesamlinger, ten-samling, kvinne- og mannssamling, misjonsdag, morokvelder, kveldskafé og kveldssamlinger for litt mer voksent påfyll. Dette året er vi så heldige å få med oss Sissel-Merete Berg som hovedansvarlig i familiesamlingene. Hun er pastor i Lillehammer Baptistmenighet og leder av baptistsamfunnets hovedstyre.

På grunn av smittevern og en større sikkerhet for å kunne arrangere leir har vi i år satt grense på 100 deltakere. Det vil også være noe begrensninger i spisesalen som gjør at vi må begrense oss til 23 familier.

Påmeldingen åpner 24. april og det er ”førstemann til mølla” som gjelder i forhold til å sikre seg plass på leiren og evt. det rommet man ønsker seg. Rom med bad er mest populære, men vi tilbyr også leiligheter for 6 personer, som inkluderer oppholdsrom med kjøkkenkrok og to rom med 3 senger i hvert rom. Disse leilighetene ligger i en høyere prisklasse, men ligger nærmere badeplassen enn rom med bad. Vi har også fine rom (både 7- og 4-sengsrom) uten bad på rommet og campingplass med strøm til både telt og campingvogn. Rom uten bad ligger både nær servicebygget (der vi har samlinger og måltider) og nær badeplassen for de som synes det er mest praktisk. Skriv gjerne romønsker i merknadsfeltet ved påmelding. Det er dyner og puter på alle rom. Sengetøy må medbringes.

 

Priser familieleir 2021

Vi opererer med familiepriser, og ved påmelding må du legge til navn og alder på alle som skal være med! I år er prisene noe høyere enn tidligere da vi ikke organiserer kjøkkenet og maten selv.

Rom med bad: kr. 5.800

Rom uten bad: kr. 4.800

Telt/ campingvogn: kr. 4.300

Leilighet m/to rom og oppholdsrom: kr. 7.700

 

Det er noe rabatt for enslige og familier som reiser med kun små barn:

– 2 voksne med kun barn under 4 år: kr. 1000 i rabatt

– 1 voksen med kun barn under 13 år: kr. 1000 i rabatt

– 1 voksen med kun barn under 4 år: kr. 2000 i rabatt

– Voksne som kommer alene: kr. 2000 i rabatt

Rabatten gjelder ikke leilighetene. Det vil i år ikke være mulighet til å dele leilighet/ rom med en annen husholdning/ familie.

 

Påmeldingsfrist er søndag 13. juni.

Etter fristen blir det et tillegg i prisen på kroner 300.

Betaling må gjøres før leiren starter!

Kontakt arrangør

David Hunstad, tlf. 92446431 eller e-post david.hunstad(krøll)me.com.