Loading...
Emmausveien 2017-10-13T05:03:58+00:00

FOR HVEM?

Alle som har en lederoppgave i Ung baptist: lokallag, menighet, leir etc.

HVOR?

Mest på nett og én helg i Skien

PRIS?

Kr 2 500/År

EMMAUSVEIEN

Emmausveien for skoleåret 2017–2018 er godt i gang. Nye deltakere blir tatt opp høsten 2018. Info og påmelding kommer i løpet av våren.

Hva er Emmausveien?

Ledertreningsprogram med veiledningssamtaler, nettundervisning og praksis-oppgaver i to år. Ulike temaer som handler om tro og rollen som leder.

Hvem kan delta?

Alle som har en lederoppgave i et av Ung baptist sine lokallag, i menigheten eller på leir, og har begynt på videregående skole høsten 2017. Det er en fordel, men ikke et krav å ha tatt lederkurset, Basic, først.

Økonomi & påmelding?

Prisen er kr 2500 per år. Reisekostnader til weekend kommer i tillegg. Vanligvis betales dette av et lokallag som deltakeren har en lederoppgave i. Lokallaget oppfordres til å søke Frifond for å få støtte til ledertrening.

KONTAKT

Sveinung Vaagen
Konsulent for lederutvikling:
452 34 508
sveinung@ungbaptist.no

Registrer Deg Her
Brosjyre

Datoer

Praksis | Profilere et arrangement

Veiledningssamtaler

Det skal være én veiledningssamtale etter hver undervisning. Samtalen må gjennomføres før neste undervisning. Høsten 2017 blir det fire veiledningssamtaler.

Praksis | Skape fellesskap på en leir

Veiledningssamtaler

Det skal være én veiledningssamtale etter hver undervisning. Samtalen må gjennomføres før neste undervisning. Våren 2018 blir det fire veiledningssamtaler.

Kontakt Oss