BLK-Kontakt og Pris 2017-12-16T16:17:22+00:00
Om lederkonferansen
Pastordagene / Menighetlederdagen
Program
Talere
Seminarer
Kontakt og pris
Om Lederkonferansen
Pastordagene / Menighetslederdagen
Program
Talere
Seminarer
Kontakt og Pris

Registrering:

Påmeldingen gjøres i Checkin innen 9 februar

Checkin.no

Pris

NB! Laveste pris ved registrering innen 21. januar

0Kr

Dobbeltrom med full pensjon, fredag-søndag

kr 2400 ved påmelding etter 21. januar

0Kr

Dobbeltrom med full pensjon, onsdag-søndag

(kr 3900 ved påmelding etter 21. januar) Vi har budsjett til rabattert pris for maks 50 deltakere. Dersom flere melder seg vil prisen være 5200 kr. Tillegg for enkeltrom er kr 300 pr. døgn i helgen og kr 200 pr døgn onsdag-fredag).

0Kr

Ungdom under 26, full pensjon i dobbeltrom, fredag-søndag

(kr 1500 ved påmelding etter 21. januar). Vi har budsjett til rabattert pris for maks 90 deltakere. Dersom flere melder seg vil ordinær pris gjelde. Tillegg for enkeltrom er kr 300 pr. døgn.

0Kr

Dagspris lørdag, inkl lunsj og middag på hotellet

(kr 900 ved påmelding etter 21. januar)

0Kr

Dagspris lørdag, inkl meget enkel lunsj og middag i baptistkirken

(kr 400 ved påmelding etter 21. januar)

Siste påmeldingsfrist er 9. februar 2018

Studenter ved HLT

får 400 kroner i avslag på overnattingsprisene.
Det gis reisestøtte til dem som bor i Nord Norge, Midt Norge og på Vestlandet. Egenandel ved reisestøtte er 800 kroner. Det forutsettes at en reiser så rimelig som mulig. Ved bruk av bil forutsettes det at flere kjører sammen i hver bil. Alternativt reduseres kilometersatsen. Det gis heller ikke refusjon for parkeringskostnader. 

Vi har reservert et begrenset antall rom, når disse er fyllt opp vil du kun få meldt deg på som dagsgjest lørdag.  Dersom du kommer til konferansen uten å være forhåndspåmeldt kan vi ikke formidle overnatting, men henvise til hotellets eventuell restkapasitet, eventuelt til andre hotell.

Sted

Konferansen er lagt til  Scandic Ambassadeur Hotel, Strømsø torg 7, 3044 Drammen og Drammen baptistkirke. Hotellet, og baptistkirken, ligger rett ved Strømsø torg, er, med jernbanestasjon og bussterminal rett ved.

  • Fra E-18 tar du av til Drammen sør og kommer inn i Bangeløkkakrysset.  E-134 vestfra ender også i Bangeløkkakrysset. Derfra følger du skiltene mot Strømsø sentrum, du kjører rett fram i tre lyskryss og to rundkjøringer. Etter det tar du til høyre i neste lyskryss (ved Circle K) og kommer inn bak hotellet. Det er mulighet for parkering i hotellets kjeller (mot betaling) eller i nærliggende parkeringshus. Gateparkering er vanskelig å oppdrive i området.
  • Det er to/tre minutters gangavstand fra jernbanestasjonen til hotellet. NSB kjører tre tog i timen fra Gardermoen og fem fra Oslo. I tillegg går flytoget (dyrere for alle unntatt ungdom under 20 år/studenter og pensjonister) tre ganger i timen fra Gardermoen.
  • Ekspressbussen stopper ved Bangeløkkakrysset (ved E-18). Det er drøyt to kilometer å gå. Alternativt tas bybuss fra Collets gate (skiltet gangvei), som går hvert tiende minutt til Strømsø torg. (bussene er merket med hhv Liejordet eller Kastanjesletta og rute 3)

Spørsmål? Kontakt oss!