Velkommen til å bli utrustet for å være med å utruste andre!

Vi er invitert til å tjene Gud i fellesskap med hverandre. Guds rike er et lagspill hvor vi har hver vår viktige oppgave. Vår bønn er at vi alle skal bli tryggere og modigere på å by på det vi selv har fått – og gi andre tro og mot til å vokse og utvikle seg med alle de gaver Gud har gitt de.

Mange dyktige forelesere vil utruste oss med å dele kunnskap og erfaring.

Vi skal tilbe, be og lytte til Gud sammen.

Vi skal dele erfaringer og lære av andre.

Du kan få bli kjent med nye og mer kjent med gamle venner.

påmelding

Lederkonferansen er for alle, unge og gamle, som vil være med å tjene i Guds rike. Titler og posisjoner er ikke viktige. Her er det vilje og lyst som gjelder! Vi anbefaler at flere kommer sammen fra hver menighet. Da vil det være lettere å samarbeide og omsette ny kunnskap og nye ideer på hjemmebane.

DRAMMEN

Når du kommer til Drammen og lederkonferansen møter du et nyoppusset hotell. I tillegg til hotellets fasiliteter bruker vi baptistkirken til flere av seminarene. Vi gleder oss til å ta imot deg. Baptistenes lederkonferanse er på Scandic Ambassadeur hotel i Drammen 8.-10. mars 2019. 

Tracks

Vi ønsker at alle skal få størst mulig utbytte av lederkonferansen. Derfor inviterer vi deg til å velge ett «track» når du melder deg på.  Nedenfor ser du de ulike trackene vi tilbyr. Du velger det tracket som du tjener innenfor eller som du er mest interessert i å lære om. På fredag kveld vil det være track samlinger, slik at du kan bli kjent med andre som er interessert i det samme som deg. I løpet av helgen håper vi at dere kan bli bedre kjent og lære av og fra hverandre.

Barneleder
Betweens leder
Tenåringsleder
Menighetsråd
Studentleder
Smågruppeleder
Levende Tro arbeid
Menighetplanting

Årsmøte Ung baptist

Lørdag | 08.30-10.30

Ung baptist avholder sitt årsmøte på lederkonferansen. Dette er åpent for alle som vil, men det er bare de deputerte som har stemmerett. Alle godkjente lokallag i Ung baptist kan sende deputerte til årsmøtet. Ta kontakt (link til kontor@ungbaptist.no mail) om du har spørsmål om deputerte.

Seminarer